💚 Vandaag gratis verzending - Betaal later met Klarna

Retourneren en terugbetalingen

Voor orderwijzigingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Producten die geldig zijn voor retourzendingen, terugbetalingen of uitwisselingen zijn alleen die producten die zijn ontvangen met defecte of beschadigde en defecte artikelen.
  • Hoewel we begrijpen dat je misschien bent veranderd, kunnen we deze artikelen niet terugnemen vanwege de normen voor persoonlijke hygiëne en het bedrijfsbeleid.
  • We vervangen hem niet als je huid bijvoorbeeld negatief reageert of als je na de aankoop besluit dat je hem niet mooi vindt.

7-dagen compensatiebeleid

Verkeerde of onjuiste producten

Als je defecte, beschadigde of defecte producten hebt ontvangen, geef dan binnen 7 dagen na ontvangst van het product details (inclusief foto's). We zullen graag een nieuw product vervangen zodra we uw verzoek hebben ontvangen en dienovereenkomstig instructies geven. Vul in de onderwerpregel uw orderbevestigingsnummer in, zodat we uw bestelling gemakkelijk kunnen vinden en uw aanvraag snel kunnen verwerken.

Retourneren wordt niet aanbevolen, aangezien de dure verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Als de klant echter aandringt op terugzending, stuur het dan naar de volgende informatie:

Ontbrekende items

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om uw bestelling op tijd en in goede staat te ontvangen; het is net zo belangrijk voor ons! Wij doen er alles aan om uw bestelling op tijd en in goede staat te verzenden en af ​​te leveren.

Neem contact op met ons Customer Experience Team via info@BeautyByCarmen.nl zodat we vervanging voor ontbrekende producten kunnen regelen. Vul in de onderwerpregel je naam + ordernummer in, zodat we je bestelling gemakkelijk kunnen vinden en je aanvraag snel kunnen verwerken.

Andere problemen

Als u een ander probleem of een reactie op ons product tegenkomt, geef ons dan alstublieft de details en wij zullen u antwoorden.

Geen verzendkosten

Met DHL veilig voor de deur.

Onze garantie

Wij bieden een 14 dagen niet goed geld terug garantie

Unsere Garantie

Wir bieten eine 14-tägige Geld-zurück-Garantie